Brasserie HeerLuX in Schinveld

 

Sinds 2021 zijn wij met Brasserie HeerLuX gevestigd aan de rand van de Schinveldse Bossen, voormalig

bezoekerscentrum Rode Beek.

Hier kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie met een stukje Limburgse vlaai of genieten van een uitgebreide lunch of diner aan het water. Rondom onze brasserie liggen verschillende schitterende wandel- en fietsroutes, maar met de auto is onze locatie natuurlijk ook bereikbaar. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Brasserie HeerLuX is zowel binnen als op het terras rolstoel toegankelijk.

Uw trouwe viervoeter is ook welkom bij ons! Wij hebben zelfs een speciale tapasplank voor hem of haar.

Voor reserveringen kunt u per mail contact met ons opnemen: reserveringen@heerlux.com

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag & zondag van 09:30 uur tot 18:00 uur

Zaterdag van 09:30 uur tot 20:00 uur

(m.u.v. speciale avonden en groepsreserveringen)

Maandag gesloten. 

(keuken dagelijks geopend tot 17:00 uur)

 

 

 

Cateringbedrijf HeerLuX 

 

HeerLuX is van oorsprong een zuster bedrijf van Bufkes Evenementen & Catering.

Opgericht in 2015 en in eerste instantie begonnen als leverancier van mooie wijnen en gerechten aan horeca en particulier. Gezien de connectie met Bufkes Evenementen & Catering volgde al snel diverse catering projecten maar ook projecten voor langere termijn zoals een Pop-up brasserie (Villa Hap) tijdens Serious request in Heerlen, een Pop-up broodjes zaak in het oude V&D pand in Heerlen, deelname aan Parkstad Culinair en in 2019 deelname aan het Preuvenemint.

Ook verzorgen we al enkele jaren diverse (grote) barbecue partijen. Met als achtergrond ca. 25 jaar slagerij ervaring is dat uiteraard ook geen probleem om dit in te vullen.

Verder werken we samen met diverse professionele partners in de regio zodat we een feest of evenement van A tot Z voor u kunnen regelen.

Zoekt u een tent, geluidsinstallatie, aankleding of bedienend personeel? Wij zijn voor u de partij die u dit uit handen neemt.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken: info@heerlux.com.